Startpagina
/
Weer Bormio
/
Berg- en skicondities voor het Bormio gebied
30 april
12:34
Berg- en skicondities
Bormio
op 2900 m
actueel
2°
5
km/u
90-min.-weer
licht bewolkt
Bormio
Cima Piazzi
Stilfser Joch
Santa Caterina Valfurva
Trafoi
Weer op 2900 m
vandaag
morgen
Ochtend
0
°
Middag
2
°
zonneschijnduur
11 u
UV-index
zeer hoog
9
very_high
Vlagen
20 km/u
Weer op 2500 m
vandaag
morgen
Ochtend
4
°
Middag
8
°
zonneschijnduur
12 u
UV-index
zeer hoog
8
very_high
Vlagen
20 km/u
Weer op 3300 m
vandaag
morgen
Ochtend
-3
°
Middag
0
°
zonneschijnduur
11 u
UV-index
zeer hoog
9
very_high
Vlagen
20 km/u
Weer op 2800 m
vandaag
morgen
Ochtend
0
°
Middag
2
°
zonneschijnduur
11 u
UV-index
zeer hoog
9
very_high
Vlagen
20 km/u
Weer op 2300 m
vandaag
morgen
Ochtend
6
°
Middag
9
°
zonneschijnduur
12 u
UV-index
zeer hoog
8
very_high
Vlagen
15 km/u
WindRadar
Skigebied
gesloten
Hoogte
1200 - 2970 m
Sneeuwhoogte
0 cm (Dal), 0 cm (Berg)
Pistekwaliteit
gesloten
Geopende liften
0 van 15
Afdaling naar dal
niet mogelijk
Langlaufroutes
13 km
Sneeuwhoogte
2-5 cm
Laatste sneeuwval
7 dagen geleden
Skigebied
gesloten
Hoogte
1340 - 2550 m
Sneeuwhoogte
0 cm (Dal), 0 cm (Berg)
Pistekwaliteit
gesloten
Geopende liften
0 van 10
Afdaling naar dal
niet mogelijk
Langlaufroutes
0 km
Sneeuwhoogte
5-10 cm
Laatste sneeuwval
7 dagen geleden
Skigebied
gesloten
Hoogte
2780 - 3350 m
Sneeuwhoogte
0 cm (Dal), 0 cm (Berg)
Pistekwaliteit
gesloten
Geopende liften
0 van 6
Afdaling naar dal
niet mogelijk
Langlaufroutes
18 km
Sneeuwhoogte
5-10 cm
Laatste sneeuwval
7 dagen geleden
Skigebied
gesloten
Hoogte
1730 - 2890 m
Sneeuwhoogte
0 cm (Dal), 0 cm (Berg)
Pistekwaliteit
gesloten
Geopende liften
0 van 10
Afdaling naar dal
niet mogelijk
Langlaufroutes
0 km
Sneeuwhoogte
2-5 cm
Laatste sneeuwval
7 dagen geleden
Skigebied
gesloten
Hoogte
1530 - 2380 m
Sneeuwhoogte
0 cm (Dal), 0 cm (Berg)
Pistekwaliteit
gesloten
Geopende liften
0 van 5
Afdaling naar dal
niet mogelijk
Langlaufroutes
6 km
Sneeuwhoogte
2-5 cm
Laatste sneeuwval
7 dagen geleden
JavaScript is required to view this page.